Václav Čerňák

Jak se zbavit nadbytečné milenky

24. 08. 2017 14:01:34
Co může být horšího než strašidlo pod postelí? Strašidlo v posteli! Jakmile se vám tam jednou dostane a zabydlí se, je zle.

Celý záchranný proces tohoto intimního místa původně určeného pro odpočinek a zábavu tedy tkví v tom, jak dostat nežádoucí osobu z bodu A do bodu B. Jinými slovy - jak přesunout milenku, které už máte plné zuby, z polohy "v peřinách" do pozice, kam se bude už jenom vesele prášit.

Nebudu se zabývat těmi důvody, při kterých muž nesprávnou manipulací dostane ženu do pro sebe zdánlivě bezvýchodné situace. Bylo by jich mraky a snad každý si tím aspoň jednou prošel (nebo teprve projde). Není totiž důležité ani tak znát příčiny, jako umět vyřešit následky. Vy, kteří máte s opačným pohlavím jen dobré zkušenosti a nikdy jste nemuseli řešit parafrázi nerudovské otázky "kam s ní?", se můžete radovat. Málokterý jiný problém je totiž tak delikátní jako tento! Samozřejmě se nejlépe přistupuje ke každému konkrétnímu případu zvlášť. Snaha obsáhnout tuto látku opravdu do hloubky by však překračovala možnosti jednoho blogočlánku. Pro naše účely poslouží nejčastější varianty možného řešení dle mého egopedického výzkumu. Odstupňované od nejmírnější formy po extrémní.

Vytloukat klín klínem

Často je toto spojení bráno jako negativní, kdy se jeden problém v podstatě jen nahradí jiným. Může to samé nastat i v našem scénáři, ale...otázka zní - může být vůbec ještě hůř? Pokud máte na krku ženu, která se vás jen tak nechce vzdát, ruší vám spaní i bdění, otravuje v práci i v době volna a neustále si žádá pozornost. Při každé post-koitální pětiminutovce, kdy je ve vzduchu stále cítit zasychající sperma, se vás ještě v posteli ptá, kdy už to konečně řeknete manželce/přítelkyni nebo kdy se bude moct nastěhovat, protože už ji fakt nebaví tahat s sebou pokaždé kartáček a platíčko antidepresiv (které jste celou dobu mylně považoval za antikoncepci) a není spokojena ani tehdy, když jí dáte za úkol vyprat vám prádlo, trochu uklidit a uvařit (to přece znamená posun ve vztahu směrem kupředu, ne?). Pevně věřím, že při představě takové milenky se člověku vybaví mnohem tvrdší způsoby vypořádání, než jen vcelku bohabojnou výměnu kus za kus.

Opravdu pouze vyslovený životní smolař by si dokázal nabrnknout ještě horší příklad ženského prokletí než napoprvé. A tak tedy v případech, kdy selhává ta úplně nejzákladnější metoda prostého rozchodu, je varianta nové známosti často doporučována i vítána. I přes svoji zarputilost se totiž vetšinou žena rozhodne vzdát, když zjistí, že si našel novou, hezčí, šikovnější a celkově perspektivnější. Pro ty menšinové příklady, kdy ani tohle nestačí, je možné přikročit k další variantě vyššího stupně:


Sociální destrukce

Některým lidem zkrátka nestačí ani jasné naznačení. V civilizované společnosti by mělo platit, že když muž už nemá o ženu dále zájem a potvrdí to navíc novým vztahem s jinou dívkou, obě strany to vezmou na vědomí a budou se podle toho chovat. Ovšem jako každé jiné pravidlo, i tohle je platné stoprocentně jen ve světě ideí a v praxi to může drhnout. Odmítnuté dámy se nemusí tak snadno vzdát a/nebo realitu vůbec nereflektují. Jako by vaše nová slečna vůbec neexistovala! Po prvotním nechápání, jak je tohle vůbec možné (a přiznání si, že jste měli dát na svůj instinkt, už když vám nabízela trojku se svou sestrou - což vám tehdy přišlo jako docela milé gesto), je potřeba další krok.

V hlavě dotyčné se mohlo usadit vědomí, že dokud je to jen mezi vámi dvěma/třemi, nic to ještě neznamená. Jinak řečeno - je nutné rozšířit povědomí o vašem rozchodu do co nejširšího okolí. Máte společné přátele, kamarády, známé či kolegy? Svěřte se jim, že už je konec. Je na vás, o jaké pikantnosti a detaily rozpadu vztahu se podělíte. V každém případě čím více zdrojů bude vaší ex říkat a poukazovat na to, že už není vaší "ozdobou", tím těžší pro ni bude tomu vzdorovat. V moderní době plné sociálních síti je pochopitelné, že potřebnou kampaň a následnou bitvu budete muset vést i tady. Všechny trumfy jsou ve vašich rukou - dokonce i pravda! Ta se vždycky hodí. Účinnou praktikou bývá vypíchnutí určitých specifických informací, které by mohly zajímat a přitahovat některého z chlapů pohybujících se kolem vás. "Přerozdělení pravomocí" se tomu říká slangově. A tím už se částečně dostáváme ke třetí a závěrečné variantě.


Nejsem pro tebe dost dobrý

Nebo též "zasloužíš si lepšího". Klasika. U tohoto postupu si můžete vybrat, jestli budete za skromného dobráka nebo za toho lhostejného. V prvním případě se budete přetvařovat a vykládat vašemu strašidlu, že má stejným dílem mozek, charakter, prsa i zadek určený k tomu, aby se nezahazovala s tak nedostatečným partnerem jako jste vy, ale mířila výš. V druhém pak své ex-milence budete potřebovat vnutit jiného chlapa bez potřeby jakéhokoliv hlubšího zdůvodnění. Jedině napevno přeháknutá žena na jiného muže je definitivní "konečné řešení" exmilenkovské otázky. Nejpohodlnější a nejsnadnější je angažovat vašeho známého. Pokud však nikdo vhodný po ruce není a nemáte ani opravdového přítele, který by se obětoval, i když by dobře věděl, že to bude jen vytrhnutí trnu z paty a po pár schůzkách se s dotyčnou zavčas a navždy rozloučí (neskončí přece jako vy), je nutné sáhnout po profesionálním řešení.


PS: Na internetu se dneska dají sehnat všelijaké služby. Pro koho by však byly příliš drahé nebo jim nevěřil, nechte mi na sebe kontakt. Všechno se dá vyřešit s trochou dobré vůle...

Autor: Václav Čerňák | karma: 13.89 | přečteno: 1213 ×
Poslední články autora